Blogger serios, caut audienta!

29 septembrie 2006
Un cunoscator in ale scrisului spunea ca cea mai mare tentatie pentru un roman care stie sa citeasca este sa scrie. Sa-mi fie iertata aproximatia zicerii!
Mania scrisului pe bloguri imi da de gandit cu privire la motivatie . Nu numai a mea, ci, in general vorbind. Daca bloggerii corporate mai au o scuza valabila, noi ceilalti nu beneficiem de ea. Motivatia trebui cautata in alta parte si se poate sa fie destul de simpla.
Nu dau cu parul si nu vreau sa fiu prea categoric dar daca facem abstractie de diversele deghizari sub care apare, principala motivatie pentru a scrie, este pentru a fi citit. Desi e un truism, nu pot sa formulez altfel. Chiar daca unii scriu ca si cum nu le pasa de cat de mult sunt cititi, adevarul e ca le pasa binisor. Altfel nu si-ar pune counter pe blog si nici nu s-ar uita la statistici .
Ma simt bine si important cand cresc in statistici si de aur cand primesc comentarii. Mi-a crescut inima cand am vazut pe bloglines, unde mi-am adaugat si blogul meu, ca am 2 subscribers. Pe care ii si salut pe aceasta cale si ii rog sa-mi lase un comentariu ca sa ii cunosc si eu si restul lumii.
Daca mi-as vedea un post citat de un alt blogger as fi in al noualea cer. Daca m-ar cita unul dintre cei cunoscuti (A-list bloggers) as pluti demult prin alte sfere. Cred ca ce cautam scriind pe bloguri este sa vedem daca suntem niste oameni importanti, daca contam, daca nu suntem invizibili.
Poate nu ai nevoie de mine sa iti spun de ce scrii pe blog, dar eu cu siguranta am nevoie de parerea ta despre mine. D-aia scriu!
 
P.S. Nu e fascinant ca si Ana a scris un post pe aceeasi tema chiar astazi?

Tags:Comments are closed.

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X