Ziua portierelor deschise

24 octombrie 2006
Daca tot a fost vorba de MCV-ul lansat de Dacia si daca tot nu o sa dau niciodata banii pe el, am fost sa incerc cheia pe care au primit-o socrii , in pliantul din Evenimentul Zilei la ziua portilor deschise.
 
pana sa plecam de acasa i-am spus Anei ca sunt identice cheia de pe pliant cu cea din mana iar asta inseamna ca sigur o avem pe cea necastigatoare. Rationamentul meu spunea ca pe pozele din pliante apare o singura cheie, evident cea necastigatoare. Ar fi fost culmea sa o puna chiar pe cea care se potriveste ca sa stie toti sa o falsifice. Si daca cheia noastra era identica cu cea din poza inseamna ca ne ducem degeaba pana la dealer-ul din vecinatate. Dar Ana m-a convins ca trebuie sa profitam de ziua asta sa vedem si noi masinuta cea noua de la Dacia.
Ne-am strecurat prin multimea de pensionari care astepta rabdatoare sa isi probeze fiecare cele 20 de chei cu care aparusera si intr-un tarziu am ajuns si noi sa incercam cheia.
I-am zis politicos baiatului care se rezemase de capota sa se dea la o parte, sa nu-l accidentez cand pleaca masina si am purces la test. Surpriza de proportii! Cheia nici macar nu intra in contact.
Nu ne-am suparat, ce era sa facem, am pus-o langa celelalte 200-300 de chei din cutia de gunoi , am admirat mcv-ul cu motor cu tot, ne-a placut in treacat ca e mai inalt si ca iti da o perspectiva buna, ne-am zis ca nu intra 7 adulti in ea decat daca isi scot capul pe trapa si am plecat spre casa.
 
Asteptam cu interes, urmatoarea lansare Dacia, cand speram sa nu mai faca aceeasi greseala cu pliantele. Sa puna dom’le o poza cu o cheie stilizata! Sau de ce nu, cu o cheie franceza!
Si apropo, daca cel in a carui posesie se afla cheia castigatoare, n-a avut chef sa se deplaseze, inseamna ca se vor castiga mai putine masini? M-as mira!
 
 


Comments are closed.

Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X